Inspiration

Gardiner

Design ex. 1; 2; 3
Frame 179936307

Vi bor ikke alle ens. Derfor har Gardin Madsen gjort sig stor umage med at skabe en kollektion på over 1000 dessiner.Her kan De sammensætte Deres egen personlige gardinløsning.Alle disse løsninger skal naturligvis tilbydes til fornuftige priser.Vores erfaringer gennem 38 år er Deres garanti for, at De vil få den helt rigtige løsning.

Liftgardiner

Design ex. 4​
Illustration 4

Liftgardiner leveres med kædetræk, snoretræk eller motor.Liftgardinerne med motor kan samkobles med lamelgardinerne og rullegardinerne.Liftgardiner vælges blandt vor mange forskellige gardinstoffer.Mulighederne er utallige, og det er derfor let at finde netop den kombination af lys og farver der passer i Deres hjem.

Plissegardiner

Design ex. 7
Illustration 7

Det unikke ved et plissegardin er, at det både passer til almindelige, buede, trekantede eller trapez-formede vinduer. Gardin Plissegardiner er en fleksibel løsning, når der skal vælges gardiner til boligen.

Lamelgardiner

Design ex. 8
Illustration 8

Gardin Madsen har et meget stort udvalg af farver, og kvaliteter.Farver kan sammensættes efter smag og behag.Lamelgardiner passer i alle moderne boliger. De er både stilrene og elegante og skærmer for solen.

Persienner

Design ex. 5
Illustration 5

Persienner er løsningen, når solen skal holdes ude, hjemme eller på kontoretDe leveres i mange farver og i 3 forskellige lamelbredder: 25mm – 35mm – 50mmMed persienner er det dine ideer og din boligstil – der tilsammen giver en flot boligløsning.

Rullegardiner

Design ex. 6
Illustration 6

Det personlige præg ligger også i valget mellem de mange forskellige tungekanter og kantbånd, samt forskellige former for nedtræk.De kan sammensætte Deres egen, personlige rullegardinløsning evt. kombineret med gardiner.Gardin Madsen giver Dem flere hundrede valgmuligheder, når De skal finde det rigtige rullegardin – og mere til.Har De har særlig ønsker, kan De næsten altid få dem opfyldt hos os.